Gelukkig zijn dat wilt toch iedereen?

Oh My! wheels

Maar wat houdt dat in? Voor mij betekent dat doe waar je van houdt en houdt van wat je doet. Vorig jaar rond deze tijd kwam ik door omstandigheden op een t-splitsing. Naar rechts, doen wat ik al deed, vastigheid, structuur, maar daarentegen wel een hele hoop stress en irritatie of naar links, op avontuur en daarmee bedoel ik vrijheid. Toen ik deze beslissing genomen had, kwam er gelijk rust en dus geluk voor terug. Geen idee waar ik moest beginnen, maar daar maakte ik me eigenlijk niet druk om. Eerst maar eens een naam: Oh My! wheels.  

Oh My! wheels

Oh My! wheels is een oldtimer caravan die ik zelf opgeknapt heb om te gebruiken als photobooth. Je stapt naar binnen, pakt een leuke prop, neemt een pose aan en binnen 10 seconden worden je fotostrips geprint. Hoe leuk? Om ervoor te zorgen dat ik kwaliteit kan bieden, heb ik er een goede camera, professionele belichting en printer plus een zelf te bedienen paneel ingebouwd. 

Oh My! wheels
Oh My! wheels

Vanaf Juni ben ik gestart, in de periode ervoor veel geregeld en hard gewerkt om alles af te krijgen. Er zaten dagen tussen dat alles me zeer deed, maar hoe was het in het koppie? Zelf je werktijden bepalen, het concept, de kleuren, de indeling en stijl. Hoe heerlijk is dat? Om het helemaal precies te doen zoals jij zelf wilt! Op naar mijn eerste opdracht…de reacties, de mensen, de sfeer, zo blij wordt je hiervan! Want bedenk dit: wie gaat er nu chagrijnig op de foto? Precies! 

Duidelijk voor mij is, wanneer je iets gaat doen waar jezelf in gelooft, over nagedacht hebt, de opties overwogen hebt en je passie in stopt, kun je niet falen. Want het geluk wat het je oplevert, smaakt naar meer. Tuurlijk zitten er ook ‘minder’ leuke klusjes aan vast en stressvolle momenten. Maar zolang die momenten minder blijven dan de leukere momenten, zit je goed!

Marsha

Oh My! wheels

Oh My! wheels